Oct 3, 2007

if one day i go

Bismillahhirrahmannirrahim.....

disini ingin kuungkapkan segala rase yg terbuku dihati...blog ini ditujukan khas utk sahabat handai dan kenalan terdekat....

kepada semua yg mengenali kite,ingin sekali kite ckp dalam suka ataupun duka kite sgt menghargai setiap ape yg pernah berlaku selama berkenalan.semoga ianye terpahat dihati kite dan kamu juga..biar pahit atau manis segalanye mesti,harus dan wajeb diingat kerana ia adalah kenangan utk kite.satu kisah perjalanan hidup yg xblh dipadam kerana telah berlaku..ianya hanya boleh terpahat dihati sanubari..selamanye!!!

mira,aini,ella,nurul,ikin iera,wawan,nizam,asraf,hapizudin,mieza,intan, dan rakan2 dr zman kecik2 mase kat tmn damai,pontian serta member2 tadika perpaduan tmn damai,prt masjid pontian johor..xdilupakan arwah mahizan yg aku admirer time tadika.

rahmah,najia,zahida,syafiqa,raihana,fauzi,opie,atuk,salwa,shukur, dan mber2 sekolah rendah iaitu penghuni sek tengku mahmood iskandar (1), jln alsagoff,pontian ,johor..my 1st puppy love,agon(mohamad shahril azwani)

nazra,ayu,tengku,noon,zila,hajar,ulin,jamal,kamal,fatin, fadillah,ummi, epul aka baboon,huda,leen,hasni,maureen, dan mber2 stdy sesama mase kat library bandar pontian.murid2 sekolah men keb seri perhentian, pontian,johor.cikgu jaleel yg bnyk membantu.serta, abg yg bg kaset coldplay kat kite soh dgr lagu yellow(da xingat name die)asnor,ajie,mamat,fuad,shamil,adin,hamidi...yg pernah menceriakan zaman sekolah dan keremajaan kite.

julia,bryan,bad,farris aka panjang,fieza,salehah,marina,dan member2 sekolah seri kota,melaka(2005)..semasa form5 selama lebih kurang setaun di sekolah itu.sentiase diingati...rudy,wak gapo,crush,azhar dan seangkatan dengannye.

zira,zida,mar,fai,kina,fatima,zura,kilat,iqbal,ikien,bdk2 charlie dan mber2 khidmat negare dekat asahan,jasin,melaka.siri2 2005.apai(kenal melalui zida-after pkn)

nana,subba,syafeq,julie,zetty,ila,fyz,putri,shella,sara,syera,anand,nafidz bdk2 pm05 intake 2005 di mmu melaka kai,baby gula,kila,icca,elin,dan mber2 mmu,pelangan nasi lemak (yg rapat n kenal la).bdk rumah..asra,kiena,erin,faezah.serta ahmad,jamal,jeff,anis dan sebagainyer..xlupe gak pd bdk2 under aku dulu..mase buat sponsor batle of the band[walaupun aku resign sesuke ati jek tinggalkan deorg].korg mmg terbaek.canna,kobeng aka zul,ajis,irene,yumni...kepada ahmad saifuddin(mr dean) yg pernah membakar semangat kite utk berubah for certain things.baein(hazril) juga xdilupakan..iki(kenal dr ila-her cousin)

safa,nik,badang,zack,lee,raje,jackput,afiq,najebmoreno dan member bryan atau panjang atau bad yg telah diperkenalkan kepada kite(yg agak rapat),yg selalu membantu...

diem aka mohd rafley(mber ms first),izhar,diana(sis tercinta),rizal,hyse @ad,abg azrin,shah,redz,muskazal,bijork..a,yan,manto,supaDUPAamad [aka pakKEJUTku] dan member2 myspace sekalian

fared,fadzhil,alusi,tong,bobby...aku xkan kenal deorg kalau julie xkenalkan aku pada fadhzil dan bobby dulu..hmmm....mber2 julie yg baru2 kenal dan tak lupa juga member2 yg bakal kite kenal lagi selepas ini.

p/s: disini, ingin ku susun sepuluh jari memohon maaf jika ade tersilap kate atau ape jua lah yg berkenaan ye??harap maklum mungkin disini kamu tidak melihat nama kamu..namun ingin sekali kite nyatakan bahawa setiap insan ade kelemahan.kite pun ade.jadi mohon maaf kalau name yg sepatutnya ade disini tidak appear..hehe.lotsa apologie from me.semua yg pernah kite kenal,adalah semua taulan yg akan kite kenang dan hargai tak kire lah ape yg berlaku between us.kamu semua akan diingati kerana kamu lah yg membuatkan kite merasai hidup ni..kite xdpt ingat semua name kamu tetapi kite xakan lupa setiap ape yg pernah berlaku dan mungkin akan berlaku kelak dalam hidup kite ni.

~wrote this blog becoz im afraid i wont get the chance to say that...kite sgt2 megharagai kamu semua..insan dan taulan yg selalu bersama menceria dan mensuramkan hari2 kite..if one day i die,n never breathe anymore..do pray for me..harap kamu xlokek untuk sedekahkan al-fatihah for me ya??halalkan ape yg terlebih or terkurang.kepada semua yg pernah membantu "thnx a lot".appreciate it and luv u guys.always wanted to show my true feelings to u guys but sometimes i feel so awkward to express it.i know some of u can feel and know it even without my words (i really can't say by my mouth).for those who didn't notice it,trust me..kamu telah disayangi oleh AZWIN BINTI KHAIRUDDIN (utk org2 terpilih jek lah..hehe)~

take care taulan dan mates.....wassalam

3 comments:

dean said...

oh Azwin rupanya...

hi Azwin, ngee ;p

irenesurayakamarudin said...

hey u're a good person wit a good personality as well and i'm glad i knew you!;)

En. Manto said...

i whish my name is there...