Oct 5, 2008

pictures


menonton wayang. "the mummy" with abg andy rawzi dari ASNB jb utk meraikan last day beliau dan kak fida.


(dari kiri: julie, azwin, malissa, kak fida, abg andy and chidot)




lunch hour la kononnya. nak beli ticket wayang kat carefour bersama-sama pada office hour.











hari ni kiteorang keluar sempena nk sambut last day kiteorang. sedih. esoknya birthday lisa.bermakna, lastday kiteorang sama dgn bday lisa. kesian kat dia. kiteorang berbuka sama kat mcD











time ni kat rumah baru kak aniez. lepas kiteorang settlekan kerja kiteorang gi sekolah, kak aniez bwk gi rumah baru dia sebab nk pasang lampu.








time ni june xdapat datang kerja. so she's been left out utk sambut birthday boss kat mcD










haha. kesian kepala mereka tak dapat masuk dlm gmbar. time ni kat sekolah tun perak, jasin.







with ayu, kak fida and reen. diaorang abes awal sikit dari kiteorang berlima ni












aku, june and lissa kena pakai tudung time ni sebab kiteorang gi sekolah agama.
sekian dulu.nanti baru upload yg laen-laen.banyak la. kekurangan mase sekarang ni.bye2

2 comments:

azizi said...

ada tak emel andi rawzi tu... kawan skolah rendah tu.. lost contact dah..

azwin khairuddin said...

mcm mana nak bagi emel kat kamu ini encik azizi??