Apr 11, 2009

kekesalan


terlajak perahu boleh diundur, terlajak tindakan menyesal tak sudah. gitu ke ayatnya? kita kan manusia biasa, tak lari dari berbuat dosa, berbuat salah. bila dah berlaku baru la nak rase bersalah, menyesal dan sebagainya.

waktu aku post entry ni, aku baru bangun dari tidur dari pukul 3 smpai ke 6 ptg. puncanya sebab penat sangat malam semalamnya, kelas dari pagi sampai malam. pastu gi cari barang assignment. pastu tak sempat nak study betul betul untuk exam pagi tadi kul 9.30. such a waste. haih

i blame myself for not studying earlier. that's the big mistake that i've commited. so, i should bare the consequences rite? after the exam, teman syia tapau makan kat jj, then syia drop aku kat mydin sebab mama kat sana. then, mama bawa aku lunch. balik je rumah lepas tu. aku terbongkang tidur macam apa. gila ngantuk, from the exam hall lagi aku dah memang mengantuk nak jawab exam tu.



p/s: kan aku dah tak nak menyesal.. tak pe. aku mencuba. harap harap satu hari nanti tuhan makbulkan permintaan aku. benda dah lepas, nak kenang lagi buat ape kan? aku pun tak paham.

6 comments:

lalala said...

jgn trlalu mnyesal ye..
ari2 esok msh ader lg..

kejayaan terbit dr kekesalan..??erkk??T_T
smile always ^_^

azwin khairuddin said...

i am smiling. cuma saja-saja nak letakkan keluhan kat blog. hehe. xper la. kan dah xnak menyesal kan? kena cuba lebi kuat lagi lepas ni

inn said...

sis jgn study late lagi tau..

risau sis :)

azwin khairuddin said...

oh inn. itu xmampu dijanji. sb byk keje la. xsempat nk stdy awal. asgmnt serius melambak. kena dulukan mana yg dulu. kusut2.

syafiq duckie said...

takpalah azwin!
u have done your level best,
only us know how its really feel!
skrg mmg rasa sgt2.masa mmg tak pernah cukup!mcm2 benda nak buat!
damn it!

azwin khairuddin said...

ya. so true syafiq. tension i. damn it!