Apr 6, 2009

what they said/think about me?


well, the previous tag from Ekin is interesting to me. i'm so eager to see the outcomes. hehe. of what they think about me. soalannya berbunyi begini ya,


5 benda tentang orang yang tag kamu (5 things about the person who tagged you)

and the outcomes is:

THC BY AZRA

• Azwin? She's a petite girl with a big voice, a bit blur at times, organized and has gorgeous handbags. I nakkkk!

JULIE
she's a classmate, ex-roomate, ex-housemate, and a good friend, we were very close before but since last trimester we're not always together because of diffrerent assignment group and we both busy with our own things.
1. clumsy [sometimes, especially when she has problem]
2. love her preciouscabella (i think i spell it correctly)
3. very nice person
4.
orangnya kecik aja, cute.
5. and very fair skin


INN

azwin.
bagi inn yang suka tgk dari blog azwin.
kamu seorang yang suka gila-gila.
kamu baik.
style kamu sangat simple.inn sangat suka.
inn rasa kamu suka jaga hati kawan :)


ERIN
P/S: dia belum buat lagi.mungkin tak sempat kot.

JUEJUE
* knal sebab kak azra..
* cenonet jerk
* bnyk tahi lalat
* x silap..not available dh..[erk..hope so btol la..hehe]
*
stu class retail mngmnt ngn jujue:D


DEAN

• undecided, role player, too nice, pretty voice, and can play guitar. (he's mean aren't him? tak baek cakap kite role player kan? kan?)

AQILAH

1. my stuck on you groupmate
2. she likes to tie her hair up
3. for a little person she has a "loud" voice
4. good person to talk too
5. she has this feature about her that stands out (hehe Win itu rahsia ya)


ALIAH
p/s: probably haven't done it too. but nvmnd.

i just love being my ownself. ayat yang paling besar teramat tu adalah sengaja aku perbesarkan sebab aku memang suka. entah kenapa. haha. bangga mempunyai suara yang besar ke? agaknya kot. atau sebab aku rasa orang mungkin ingat aku kecik so aku akan bersuara kecil, rupanya... cheh. thanks korang! have a nice day.

aku berharap akan lebih tenang lepas post entry ni. aku sangat-sangat perlukan konsentrasi dan kekuatan fizikal dan mental. senang cerite. aku sedang serabut sangat sekarang ni.

tips: try highlight the whole things. happy trying. boleh ke gitu?hehe..

2 comments:

inn said...

inn lupe jawap ek?hehe..

inn jawab kat sini leh yea..maaf.

azwin.
bagi inn yang suka tgk dari blog azwin.
kamu seorang yang suka gila-gila.
kamu baik.
style kamu sangat simple.inn sangat suka.
inn rasa kamu suka jaga hati kawan :)

azwin khairuddin said...

orite. hehe. xkesah je.thanx inn