Apr 3, 2009

tagged by lalala


i've been tagged again and again this few days. maybe because i asked for it previously.haha. this tag came from my new blog friend and probably this tag is mainly just for the sake of getting to know each other. well, i do feel like need to do the tag because of certain reasons.

1) apakah nama blog anda sekarang dan kenapakah anda memilih nama blog itu?
- expresso.wordofmine & the.ownies. why? simply.

2) Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?
1. rockamocha.blogspot- i just love to say it. it actually came from the word rock and mocha.
2. rockafeela.blogspot- this is the second blog of mine. name it just for the sake of wanted the word feel and to fit the rockamocha. hehe

3) apakah method dalam penulisan blog anda?
-buat lawak pula lalala ni. heehe. methodnya could be anything. i blog on things i love and hate.

4) pernah terasa nak hapuskan blog anda? kenapa?
- nope. will keep it for now.

5) Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ini?
-(highlight it to view the answer) baru kenal mana la nak tau. tapi rasenya dari blog dia nampak cam menarik je. ok la daripada blog aku yang ntah ape-ape ntah
6) senaraikan calon yang akan di tag:
-anyone.


2 comments:

inn said...

sis,inn dah siap :)

www.iniduniatag.blogspot.com

azwin khairuddin said...

orite. well done inn! hehe